Udskriv

Juridisk meddelelse

Hjemmesiden www.kleber.dk varetages af: Michelin Nordic AB. Læs denne juridiske meddelelse om anvendelse af kleber.dk, inden du bruger hjemmesiden www.kleber.dk. Se kontaktoplysninger under ”Kontakt”.

PARAGRAF 1: ANVENDELSE AF KLEBER.DK
Denne juridiske meddelelse angiver betingelserne for anvendelse af hjemmesiden www.kleber.dk
Ved brug af hjemmesiden www.kleber.dk, anerkender du, at du har gjort dig bekendt med, forstået og accepterret denne juridiske meddelelse.
Hvis du ikke kan acceptere denne juridiske meddelelse, anbefaler vi, at du ikke anvender hjemmesiden.

PARAGRAF 2: ÆNDRINGER OG OPDATERINGER
Michelin forbeholder sig ret til at ændre eller opdatere hjemmesiden uden forudgående varsel

PARAGRAF 3: OPHAVSRET
Det indhold (blandt andet data, oplysninger, illustrationer, logotyper, mærker mm.), som vises på eller er tilgængeligt via hjemmesiden www.kleber.dk, er beskyttet af ophavsretten og af andre former for immateriel ejendomsret og tilhører udelukkende rette ophavsmand. Enhver kopiering, reproduktion, fremstilling, tilpasning, ændring eller spredning, helt eller delvist, af indhold fra hjemmesiden kleber.dk,er uanset fremgangsmåde lovstridig, udover hvad er nødvendigt af hensyn til at tilgå og anvende hjemmesiden.

PARAGRAF 4: COOKIES OG ANVENDELSE AF DATA
Kleber.dk anvender ikke cookies til at indsamle informationer om brugere af hjemmesiden.
Hjemmesiden gemmer ikke persondata, men der sker registrering af brugernes IP-adresser og oplysninger om det enkelte besøg, så som besøgets varighed, typen af browser, der er anvendt ved besøget, samt hvilke sider der er besøgt. Disse oplysninger anvendes alene til mekanisk administration af web serveren og til generering af statistik, så Michelin kan evaluere brugen af hjemmesiden løbende.
De oplysninger, som efterlades af tredje parter på hjemmesiden, kan ændres uden forudgående varsel og er uden ansvar for Michelin.
I det omfang, der måtte være tale om personoplysninger, vil de blive behandlet i overensstemmelse med reglerne i persondataloven (lov nr 429 af 31. Maj 2000) og anden relevant lovgivning.

PARAGRAF 5: ANSVARSBEGRÆNSNING FOR INDHOLD PÅ KLEBER.DK
De dokumenter og informationer som er tilgængelige på www.kleber.dk, gives "som de er og forefindes" uden nogen form for udtrykkelig eller underforstået garanti. Michelin påtager sig intet ansvar for forvanskning af indholdet som følge af spredning af virus eller andre skadefulde emner. Hverken Michelin, virksomhedens ansatte eller de leverandører og samarbejdspartnere som nævnes på hjemmesiden, kan gøres ansvarligefor nogen form for direkte eller indirekte skade, som kan være forårsaget af brug af hjemmesiden eller af oplysninger fundet via hjemmesiden. Besøgende på hjemmesiden kleber.dk forudsættes selv at have gjort sig bekendt med relevant lovgivning og sikkerhedsforanstaltninger.

PARAGRAF 6: ANSVARSBEGRÆNSNING FOR HENVISNINGER FRA KLEBER.DK
Hjemmesiden www.kleber.dk indeholder links til hjemmesider, som ejes af samarbejdspartnere eller af tredjemand. Michelin har ingen indflydelse på disse hjemmesider og påtager sig ikke noget ansvar for disse hjemmesiders tilgængelighed, indhold eller den reklame, produkter og/eller tjenester, som tilbydes på eller med udgangspunkt i hjemmesiderne. Det indhold og de tjenester, som stilles til rådighed af KLEBERs samarbejdspartnere på hjemmesiden www.kleber.dk, er udelukkende disse samarbejdspartneres ansvar.

GOD FORNØJELSE MED VORES HJEMMESIDE