Udskriv

KLEBER Quadraxer 2, €co-Champion i Auto Bilds test af helårsdæk 2016

KLEBER Quadraxer 2 blev lanceret tidligere i år og indtager tredjepladsen i Auto Bilds test af helårsdæk 2016 – og førstepladsen for dæk i mellemklassen*. Det udmærker sig som dækket med markedets bedste forhold mellem kvalitet og pris med en førsteplads for bremseegenskaber på snedækket underlag og bedste karakter i brugsomkostninger. Derfor gjorde det sig fortjent til labelen Eco-Champion 2016.

Ifølge Auto Bild, en førende uafhængig organisation der tester dæk, er det et dæk "med mange talenter", "gode præstationer i sne", "korte bremselængder på både tørt og vådt underlag" og "højere kilometertal til en relativt lav anskaffelsespris".
KLEBER Quadraxer 2’s fremragende præstationer er allerede dokumenteret af en B-mærkning for bremseegenskaber på våd vej samt dækkets 3PMSF-mærkning**. Og disse præstationer bekræftes af testen fra Auto Bild: Ud over en placering som nr. 1 i bremseegenskaber på snedækket underlag er KLEBER Quadraxer 2’s bremselængde 1,4 meter kortere på vådt underlag og 2 meter kortere på tørt underlag sammenlignet med dækkets direkte konkurrenter. Hvad angår sikkerhed, er dækket lige i hælene på de 2 bedste dæk på markedet med en placering som bedste dæk i sin kategori foran Fulda, Hankook, Uniroyal og Firestone, der var blandt de 10 dæk, som blev testet.
Derudover holder det 17.000 km længere sammenlignet med gennemsnittet for de direkte konkurrenter og kan med 5,43 € pr. 1.000 km bryste sig af testens laveste kilometerpris. Endnu et bevis på tillid!
* På baggrund af test udført af Auto Bild i september 2016 med i dimensionen 205/55 R16 94V. Følgende konkurrenter betragtet som dæk i mellemklassen:  FULDA MultiControl, HANKOOK Kinergy 4S, UNIROYAL All Season Expert, FIRESTONE MultiSeason.
** 3-Peak Mountain Snow Flake.
Få flere oplysninger i magasinet Auto Bild nr. 39/2016 eller på Auto Bilds hjemmeside: http://www.autobild.de/artikel/auto-bild-39-2016-1944688.html